Kırıkkale Su Tesisat; Kırıkkale'de sıhhi tesisat, su kaçağı tespiti, petek temizliği, tıkanıklık açma, koku tespiti, Kırıkkale tesisat hizmeti vermektedir.

Lavabo açıcı makina fiyatları

Evinizin WC sinde, banyoda, mutfakta veya herhangi bir giderde tıkanıklık olduğu zaman çabalamanıza gerek yok. Günümüz teknolojisi ile her şeye çare bulunduğu gibi, artık gider borusu tıkanmaları da sorun olmaktan çıkmıştır.

Kamera sistemleri ve kanal açma makineleriyle; hem tıkalı bölge görüntüleniyor, hem de kırmadan açılması sağlanıyor. Ancak bu işi yapmak için profesyonel lavabo açıcı makineler şarttır.

İRTİBAT NUMARAMIZ:
0537 392 93 61 NUMARALI TELEFONDAN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.
Kırıkkale Tesisat, Kırıkkale Su Tesisatçısı, Kırıkkale Su Tesisat

Piyasada pek çok farklı lavabo açıcı makine fiyatları bulunmaktadır. Markalara göre ve makinelerin güçlerine göre bu fiyatlar değişir. Makinelerin kullanılacağı yere göre seçilmesi gerekmektedir. Birçok markanın birden fazla kanal açma makine modeli bulunmaktadır. Dış hatlar için 150’lik, 200’lük hatlar için de genelde vidanjör kullanılır. Kuka salınarak, basınçlı yıkama yapılarak kanal açılır. Çünkü bu hatlarda kanal açma makinesinin helezon yayı çok ince kalır ve katlanarak birbirine dolanır. Çapı ufak olan daire içi ve binadan ana rögara giden hatlarda, kanal açma makineleri kullanılır. Tuvalet hatlarında makinenin kalın uçları kullanılır. İnce hatlarda ise; yani mutfak süzgeç lavabo hatlarında ince uçlar kullanılır. Yani kısacası tıkanıklık olan bölgeye göre makine seçimi yapılır.

Lavabo açan makine kaç paradır?  Böyle sorduğunuzda karşınıza çok fazla yanıt çıkacaktır. Bizde bu durumun nedenlerinden bahsedeceğiz. Unutmadan ikinci el lavabo açan makine almak isteyenlere bir uyarıda bulunalım; piyasada ikinci el kanal açma makineleri elbette mevcut. Ancak kimse elindeki sağlam makineyi satmayacağı için, böyle bir cihaz alınmak istendiğinde çok dikkatli olunması gerekmektedir. Boru ve kanal temizleme makineleri alınırken mutlaka derinden araştırılmalı ve alınacak tıkalı lavabo açan makinenin yapılacak işe uygun olduğundan emin olunmalıdır.

Lavabo Açan Makinenin Özellikleri

Lavabo borusu tıkanmaları ve tuvalet borusu tıkanıklıkları hayatımızı önemli ölçüde olumsuz etkileyebilir. Bu yüzden böyle bir tıkanıklık ile karşılaşıldığında işlemlerin hızlı olarak yapılması önemlidir.Lavabo açan makineler özel olarak bu iş için üretilmiştir. Tıkanıklık ile karşılaşıldığında ilk olarak doğal ve kolay olan yöntemleri deneriz fakat bazen tıkanıklığın yoğunluğu çok olduğundan dolayı bu yöntemler işe yaramaz. İşte bu durumda da lavabo açan makineler devreye girer ve hayatımızı kurtarır. Lavabo açan kameralı makineler bazen kameralı olduğundan dolayı tıkanıklığı açmada daha kısa süreli etki gösterirler. Yapısındaki kamera ile tıkanıklığın borunun hangi kısmında ve hangi yoğunlukta olduğunu kısa sürede saptayabilir. Kameralı makinelerle gider borusu açma işlemi sırasında; gider borusunun içinden gönderilen parça tıkanıklığın olduğu noktaya ulaştıktan sonra geri çekilir ve bir süre sonra tıkanıklık açılmış olur.

İRTİBAT NUMARAMIZ:
0537 392 93 61 NUMARALI TELEFONDAN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.
Kırıkkale Tesisat, Kırıkkale Su Tesisatçısı, Kırıkkale Su Tesisat

0 Yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir