Kırıkkale Su Tesisat; Kırıkkale'de sıhhi tesisat, su kaçağı tespiti, petek temizliği, tıkanıklık açma, koku tespiti, Kırıkkale tesisat hizmeti vermektedir.

Lavabo tıkanıklığını ne açar?

Evinizde herhangi bir problem ya da yapılması gereken bir iş olduğunda ve bu iş bu bilmediğiniz bir iş ise hemen internetten bakarsınız.

Lavabonuz tıkandığı zaman da aynı şekilde internetten yardım almaya çalışıp lavabo tıkanıklığını ne açar yazıp, kendiniz açmaya çalışabilirsiniz. Sonuç olarak da birçok lavabo açma yöntemi ile karşılaşırsınız. Bunların arasında susta ile lavabo açma ve kimyasal ile lavabo açma,en çok denenen iki yöntemdir. Bu yöntemlerin denenme oranının yüksek olması da kişinin bir ustaya ihtiyaç olmadan sorunu halletmeye çalışmasından kaynaklanır. Çoğu zaman denenen bu yöntemler sonuç vermese de küçük çaplı lavabo tıkanıklıklarında etkili olabilirler.

İRTİBAT NUMARAMIZ:
0537 392 93 61 NUMARALI TELEFONDAN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.
Kırıkkale Tesisat, Kırıkkale Su Tesisatçısı, Kırıkkale Su Tesisat

Mesela yağlanma az ise ve çok sertleşme olmamışsa yağ çözücü ile giderinizi açmanız mümkün olabilir. Aynı şekilde susta ile ileri geri ittirerek de yağlanma ve yemek artığından dolayı oluşan küçük çaplı tıkanmaları çözebilirsiniz. Fakat bu lavabo mutfak lavabosu değil de banyo lavabosu ise, buradaki saç ve sakal kıllarından tıkanan giderde bu işe yaramayabilir. Yani lavabo tıkanmasını ne açar diyecek olursanız, aslında en iyi cevap kanal açma makinesi kullanılmasıdır. Diğer yöntemler de denemeye değer yöntemler olsa da büyük tıkanmalarda yardımcı olmayacaktır.

Lavabo Tıkanıklığını Açan Kimyasal Maddelerin Yapıları

Lavabo tıkanıklıkları her gün görülmese de her evde yaşanma olasılığı vardır. Bu yüzden lavabo tıkanıklığını açan maddeler konusunda gerekli bilgiye sahip olunmalı ve uzman kontrolünde tıkanıklık açma işlemleri yapılmalıdır. Lavabo borularının tıkanması sorunu ile karşılaşıldığında kullanılan bazı kimyasal maddeler vardır. Bu kimyasal maddeler zararlı olabileceği için cilt ile temas edilmemelidir. Lavabo tıkanıklığında kullanılan kimyasal maddelerden birisi kostiktir. Kostik, beyaz renkli ve nemi çeken bir madde olarak adlandırılabilir. Suda kolaylıkla çözünür ve sonrasında da sabun gibi bir his veren bir çözelti bırakır. Yapısında ise Sodyum ve Hidrojen atomları yer almaktadır. İnsan dokusuna temas ettiğinde kaşındırıcı his vermektedir. Kostik maddesi fen laboratuvarlarında Karbondioksit gibi olan asidik gazları yakalama işlemlerinde kullanılmaktadır. Kostik ile tıkalı lavabo giderini açma sırasında meydana gelen buharın solunmaması gerekir.

Lavabo Tıkanmasını Nasıl Açarım?

Tıkanmış bir lavabo sorunuyla karşı karşıya kaldığınızda uygulayabileceğiniz lavabo açma yöntemlerini sizin için yazdık.

  1. Kimyasal kullanarak lavabo açma. Lavabo açıcı kimyasal kullanarak lavabo giderinin açılması genellikle işe yarasa da sıklıkla uygulanması tesisat sağlığına zarar vereceğinden uygulanmasını pek önermiyoruz.
  2. Yağçöz veya sirke ve karbonat kullanarak lavabo açma. Küçük çaplı tıkanıklıklarda işe yarayan bir yöntemdir.
  3. Susta kullanarak lavabo tıkanıklığı açma. Susta kullanımı işe yarayan bir yöntem olsa da gider borusuna zarar verme riskiniz mevcuttur.
  4. Tel askı kullanarak lavabo açma. Tel askı gider borularına zarar verebileceğinden çok dikkatli uygulanmalıdır.
  5. Sık sık tıkanan lavabolarda yukarıdaki yöntemler işe yaramayacak, yarasa da kısa süre sonra tıkanma belirtileri tekrar ortaya çıkacaktır. Bu sebeple bu tür durumlarda kesinlikle lavabo açıcı firma çağrılarak makineyle lavabo tıkanıklığı açma işlemi tavsiye etmekteyiz.

Kırıkkale Tesisat, tıkanan lavabo giderini cihazla açma işlemlerinde Kırıkkale’un tüm semtlerine kaliteli ve hızlı servis sağlamaktadır. Tıkanmış lavabo giderini makineyle açma sonucunda lavabo gideri kamerayla görüntülenerek tıkanıklığın tekrarlamayacağı konusundan emin olunur. Siz de bizi arayabilir, lavabo gideri açan servis talep edebilirsiniz.

Lavabo tıkanıklığını makine kullanarak açma yöntemi

Lavabo giderimi tıkandı? Giderden sular geri mi geliyor? Tüm çabalarınıza rağmen lavabo pimaşını açamadınız mı ? O halde doğru yerdesiniz. Kırıkkale da kırmadan lavabo borusunu açan firma olarak sizlere aynı gün içerisinde hizmet veriyoruz. Üstelik robot makine ile açılan gider borusunun içerisine kamera göndererek hasar tespitini de yapıyoruz.

İRTİBAT NUMARAMIZ:
0537 392 93 61 NUMARALI TELEFONDAN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.
Kırıkkale Tesisat, Kırıkkale Su Tesisatçısı, Kırıkkale Su Tesisat

0 Yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir