Kırıkkale Su Tesisat; Kırıkkale'de sıhhi tesisat, su kaçağı tespiti, petek temizliği, tıkanıklık açma, koku tespiti, Kırıkkale tesisat hizmeti vermektedir.

Makineyle Gider Açma Fiyatları

Gider açma fiyatları tıkalı olan bölgeye ve firmalara göre değişmektedir. Bir tuvalet, banyo ya da mutfak giderinin döşeme maliyeti düşük rakamlara yapılır.

Gider borusu döşenirken, malzemenin en iyisini ve ustanın da kalitelisini bulmak gerekir ki sonradan tekrar her yeri kırıp maliyeti ikiye katlanmasın. Kaliteli malzeme kullanımı ve işçilik, normal malzeme ve işçilik arasında yüzde on oynar. Bu kadarlık bir fark için, problem yaşamaya değmez. Giderlerdeki tıkanmaların geneli, işçilikten kaynaklanır. Gider kullanım şekli de çok önemlidir tabii ki. Ancak işçilikte sıkıntı varsa, sürekli problem yaşarsınız. Geçmişte gider tıkanıklığı açma işlemleri kırılarak yapılırdı. Teknolojinin gelişmesi ile gider açan makineler piyasa sürüldü. Size evde stres yaşatmayan ve gider yenileme maliyetinin yarısı olan bu yöntemle, 20 dakikada gider borusu kırılmadan açılır.

İRTİBAT NUMARAMIZ:
0537 392 93 61 NUMARALI TELEFONDAN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.

Makinesiz Gider Açma Yöntemleri

Gider açma işlemleri makine ile yapılabildiği gibi çok ağır olmayan durumlarda makinesiz olarak da yapılabilir. Basit gider tıkanıklıklarını kişiler kendi imkanları ile de açabilirler.

Bazı durumlarda tıkalı gider açmada kullanılan kimyasallar, işleri daha da kötü hale sokabilmektedir. Bu yüzden gider açarken dikkatli olunması gerekmektedir. Makinesiz gider açma yöntemlerinde, örneğin tıkalı lavaboyu açmak için bir vida alın ve lavabonun ortasındaki süzgecin vidasını çevirerek çıkarın. Ayrıca bu sırada lavabonun altına kova koymanızda fayda vardır. Tazyikli su ile lavabonun borusunu iyice temizleyin ve daha sonra tekrardan yerine takın. Eğer tıkanıklık hala gitmediyse makineyle gider tıkanıklığı açma yöntemleri konusuna başvurmalısınız.

Gider Açma Makinesi Nerede Kullanılır?

Gider açma makinelerinin kullanıldığı yerler çok çeşitlidir. Gider açma makinesi kullanan tesisatçı, aşağıdaki bölgelerde makineyle tıkanıklık açma işlemi yapabilir.

  • Lavabo gideri tıkanıklığı açma servisi
  • Mutfak gideri açma servisi
  • Tuvalet tıkanması açma servisi
  • Klozet tıkanıklığı açan servis
  • Kanal açma servisi
  • Gider açan servis
  • Kanalizasyon tıkanıklığı açma servisi
  • Gider borusu açma servisi

 Robot makine ile gider açma fiyatları? – Tıkanıklık açma ücretleri

Tıkanıklık açma da belirlenen fiyat listemizle ilgi bilgi almak için bizi arayabilir servis kaydı oluşturabilirsiniz. Gider açmak için çok çeşitli aparatlar kullanan ustalarımız ihtiyaca göre müdahale gerçekleştirmektedir. Bizi aradığınızda tuvalet,mutfak,lavabo,duş gideri,yer, süzgeci ve bahçe gideri gibi tıkanıklığın nerede olduğunu söylemeniz yönlendireceğimiz ekibi ve ihtiyacımız olan araçları hazır bulundurmamız için gereklidir.

Aradığınız gün içerisinde servis alma hakkınız olduğu gibi İstanbul Tesisat firması tıkanıklık açma işleminin ardından giderin içerisinde görüntüleme yapmaktadır. Sizden ekstra kamera ücreti de talep edilmez. Firma servis kaydı oluşturulurken belirlenen fiyatın dışına çıkmaz ve belirlenen saat aralığı içerisinde verilen adreste hazır bulunur. Daha fazla bilgi için  Robotla Gider Açma  yazımızı da okuyabilirsiniz.

Gider Açma Makinesi

Gider açma makinesi, normalde adını duymadığımız ve bize de lazım olur mu, diyeceğimiz türden bir makinedir. Kullanım alanı gündelik hayatımızın çoğunun, hatta hesaplandığında ömrümüzün neredeyse yarısına tekabül edecek olan banyo, mutfak ve tuvalet alanlarıdır. Makine buluşları ihtiyaca göre şekillenmektedir. Tuvalet giderlerinin borularla bina dışına atılması sistemiyle tanıştığımız günden bu yana, böyle bir gider açma makinesi ihtiyacı duymuşuzdur. Çünkü tıkanan bir gider; hangi yıllarda, hangi şartlarda ve hangi ekonomik durumda olunursa olunsun, katlanılır bir durum değildir. Tuvalet, lavabo ya da mutfakta yaşanan bu tıkanıklık olayları, için her köşeyi kırmak da insana büyük zahmet verir.
İnsanlara bıkkınlık veren tuvalet tıkanması “Aslında küçücük bir bezdi, nasıl böyle beni hayattan bezdirdi?” dedirtebilir. Bakıldığında gerçekten küçük bir bez parçası, nasıl da bizi bu kadar zorlar. Boru içerisindeki parçaya yetişememenin verdiği kızgınlığa, bir de borunun geçtiği her yerin kırılacağını duymak eklenince; işler içinden çıkılmaz bir hal alır. İçinden çıkılmaz bu hali değiştirmek ve insanın ihtiyacını karşılamak için, gider açma makinesi üretilmiştir. Gider açma makinesi modelleri çok çeşitlilik gösterir. Farklı markaların ürettiği modeller, birçok sınıfa ayrılabilirler. Fiyatları kullanım alanlarına göre değişen gider makinesi modellerinde, özellikle dış hatlar için kullanılan modellerde fiyat daha yüksektir. Genelde en çok tercih edilen gider açma makinesi modeller 50’lik gider açma makinesi ve 125’lik boru çaplarında çalışabilen modeller olur.

Gider açma makinesi alırken dikkat edilen hususlardan birisi de tıkanıklık açmak için gider borusuna sokulan yayların eklenebilecek şekilde olmasıdır. Bazı makine modellerinde bu yaylar eklenebilir değildir. Bu da yayın herhangi bir noktasından kırılması durumunda tamamının kullanılamaz hale gelmesi demektir. Bu kullanıcı için çok büyük bir dezavantajdır. Değişik markalar kendi kalitelerine göre makine fiyatları belirler. Çünkü bir markanın makinesini, 4 yıl kullanabilecekken diğer bir markanınki 2 yıl gidebilir. Tabii ki bu süreler kullanım şekline ve ne kadar sık kullanıldığına bağlıdır. Gider açma makinesi ile açılan boru tıkanıklıklarının ardından, işlemi tamamlayan bir unsur daha bulunur. Gider borusunun içini görüntüleyen kameralar sayesinde her türlü boruda görüntü alınabilir. Tabi borular gider boruları olmalıdır çünkü kamera çapı gider borularına girecek boyutta yapılmıştır. Gider açma makineleri ile adeta bütünleşen kamera sistemleri yaptığınız tıkanıklık açma işinin doğru şekilde olup olmadığını denetleyen cihazlardır. Kamera sistemi ile açılan tıkanıklığın ardından, boruda bir sıkıntı var mı, kalıcı bir hasar var mı görüntülenebilir.

İstanbul Tesisat son teknoloji ekipmanlar, makineler ve kamera sistemleri ile gider açan firma olarak hizmetinizdedir.

 

İRTİBAT NUMARAMIZ:
0537 392 93 61 NUMARALI TELEFONDAN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.

0 Yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir